Het eerste voorgerecht:
Gambas al ajillo (Gambas in look)
• Santa Cruz: €6.90
• Los cristianos : €6.90
• Costa Adeje: €12
• Los Gigantes: €7
• Puerto de la Cruz: €7.50
Het tweede voorgerecht:
Queso asado con mojos (Typische gegrilde kaas met mojosaus)
• Santa Cruz: €6.80
• Los cristianos : €7.50
• Costa Adeje: €11
• Los Gigantes: €5.90
• Puerto de la Cruz: €4.60
Het hoofdgerecht:
Cherne (Lokale Witte vis)
• Santa Cruz: €10
• Los cristianos : €17.20
• Costa Adeje: €17.50
• Los Gigantes: €9.75
• Puerto de la Cruz: €8.50
Wat kunnen dus vaststellen? Dat de prijzen zowat overal in dezelfde lijn liggen met uitzondering van de Costa Adeje? De namen van de restaurants doen hier niets ter zake, maar het waren allemaal plaatsen die goed scoorden.
Uit mijn eigen ervaringen vind ik vooral dat rond La Caleta de prijzen wat duurder zijn, maar of dit werkelijk zoveel scheelt?
Marc Vanderbruggen